Начало

Summer Offer C1

КОНИЧНА ВРЪЗКА

C1 е новият имплант на MIS с конична връзка между импланта и надстройката. Комбинираната анти-ротационната, шест позициионна конична връзка на C1 намалява микро-движенията и елиминира костната резорбция.
Platform switching концепция .
 

 
Combo-Package
Предпочитате да следвате двуетапна процедура или да натоварите непосредствено поставения имплант С1?
C1 Combo-Package Ви дава свободата да изберете коя от процедурите да следвате в реално време!
В опаковката освен импланта, имате покривен винт финална фреза и временен PEEK абатмънт.
 

ЦВЕТОВО КОДИРАНЕ

Всички импланти C1 са цветово кодирани, както в съответсвие с прилежащите им надстройки, така и с фрезите от хирургичния комплект. Това значително опростява процедурата по имплантиране и позволява незабавна идентификация на всички необходими елементи, към трите възможни диаметъра на имплантите.
 
 

 
ДВОЙНА СПИРАЛА
Двойната спирала на C1 позволява имплантиране с оптимална скорост. Уникалния дизайн на витките дава възможност за вертикална кондензация на костта. Отличава се с промяна в геометрията на импланта, което намалява микро-движенията и свежда до минимум костната резорбция.
 
 

ДВОЙНА СТАБИЛНОСТ
Намалява DIP - модерният механизъм на двойната стабилност (DSM), притежаван от C1, съчетава ползите на високата първична стабилност с ускорена осеоинтеграция и постигане на биологична стабилност. Със специално проектираната финална фреза и уникалната и геометрия постигате оптимална стабилност на импланта .
 
 

Техническа спецификация

Конична връзка Конично тяло Тi Клас V
Неактивен връх Двойна спирала Микро рингове
Два спирални канала Platform Switching Sandblasted and Acid etched

Съдържание на опаковка и размери

 

 

 

 

 

 

 

 

Протезиране

Download

Save